El Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya acosta l’Estavi en la Llar al Ciutadà

Gratuit per tothom: El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya acosta el coneixement dels edificis on vivim per bé de transmetre al ciutadà la necessitat d’atendre la qualitat de conservació dels edificis que utilitzem en el dia a dia. Sesions gratuites amb places limitades. Només cal apuntar-s’hi. Podeu trobar la informació a continuació.

Animeu-vos!!!!!

EL COAC ACOSTA L’ARQUITECTE I L’ARQUITECTURA AL CIUTADÀ

El COAC engega el projecte “Arquitectura i Ciutadania” amb el curs “Estalvi a la llar, consells d’un arquitecte”, amb la voluntat d’explicar a la població com els arquitectes i l’arquitectura els poden ajudar a millorar el seu entorn construït i, en conseqüència, la seva qualitat de vida. Aquest primer curs es desenvoluparà els dies 14 i 15 d’octubre. Hi haurà una sessió teòrica i un taller (el divendres 14, a les 18 h) i un itinerari per edificis de la ciutat que il·lustraran els conceptes explicats (dissabte 15 a les 10.30 h). No és un curs adreçat a arquitectes, però comptem amb la vostra col·laboració perquè convideu a participar a familiars, amics o veïns. Les sessions són gratuïtes i les places limitades. Les inscripcions es realitzen per correu electrònic. +Info.

Comments are closed.