FINALITZA LA 3RA EDICIÓ DEL CURS DE POSTGRAU “FACILITY MANAGEMENT” organitzat per l’Escola Sert del COAC.

Han estat quatre mesos intensos de classes, visites a edificis i exercicis pràctics, i ja hem arribat al final d’aquesta 3ra edició del curs de postgrau “Facility Management” organitzat per l’Escola Sert del COAC.

Durant aquest temps hem consolidat coneixements i adquirit de nous, tot sota la globalitat dels objectius designats al Facility Management (F.M.).

Fa uns dies vàrem visitar El Gran Teatre del Liceu de la mà del seu FM, l’Edifici de Novartis, alguns del grup es van apropar a les instal·lacions de ITEL i a les oficines de Softonic. Avui em finalitzat aquesta 3ra edició del curs visitant la Torre Agbar, gaudint de la cloenda de la mà del seu FM, Felip Neri, també organitzador del Curs.

A continuació us deixem algunes fotografies de la trobada al Liceu i de la visita d’Avui a Torre Agbar.

Comments are closed.