SETMANA DE LA REHABILITACIÓ.

La setmana de la Rehabilitació obre al public no profesional aquest cap de setmana, el 13 i 14 de desembre.

Si teniu dubtes de com actuar en el moment actual en el vostre edifici o comunitat de propietaris, es la oportunitat per anar a la Fira de Rehabilitació amb les vostres inquietuts d’obra i d’estavi energétic. Es moment de conservar el patrimoni.

- El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, amb la col·laboració de diverses entitats, organitzen una setmana d’activitats tècniques i de divulgació ciutadana orientada a promoure l’activitat de la rehabilitació a Catalunya en una acció conjunta de tots els agents implicats. L’objectiu comú és fer de la rehabilitació i el manteniment un nou sector d’activitat adreçat a la millora de l’entorn urbà i de la qualitat de vida de tots els ciutadans.
Es tracta d’una acció adreçada a professionals, als agents del sector i a les diferents administracions. Així mateix, s’adreça a propietaris individuals i representants de comunitats de propietaris amb la Fira de la Rehabilitació que s’organitza a la plaça de les Glòries de Barcelona.

Quan

Data:  09.12.2014 - 14.12.2014

Les activitats per a professionals es realitzaran en un programa de jornades del dia 9 al dia 12 de desembre.

La Fira de la rehabilitació adreçada a la ciutadania es realitzarà el cap de setmana, els dies 13 i 14 de desembre a la Plaça de les Glòries de Barcelona.

Comments are closed.